Els millors consells per vendre el teu pis de Sabadell aquest estiu

L’estiu arriba i sembla que tot agafi un ritme més lent, però si vols vendre el teu pis a Sabadell aquest estiu, no pots quedar-te de braços creuats. Es un bon moment per destacar per sobre d’altres pisos, oferint una atenció personalitzada, eficient i, sobre tot, ràpida. Tot el temps i els esforços que inverteixis per donar a conèixer el teu immoble et farà escalar posicions, davant d’altres habitatges amb característiques similars.

Després de la pandèmia, son moltes les famílies que han vist que la seva casa no els hi proporciona tot el que necessiten i pensen en buscar una nova llar. Això sumat a que moltes persones no aniran de viatge aquest estiu i que han estalviat durant aquests mesos, conformen la combinació perfecte per vendre el teu pis a Sabadell.

Ara es un moment perfecte per posar-te les piles i presentar el teu immoble de la millor manera possible, contractant els serveis especialitzats d’una immobiliària de Sabadell, que t’ajudi a preparar un anunci cridaner y adient, per fer difusió del pis y aconseguir el major feedback possible.

Per vendre el teu pis a Sabadell d’una forma senzilla i eficient, també caldrà que el mantinguis en bon estat, net, endreçat, pintat i tot allò que calgui perquè els possibles compradors puguin veure amb facilitat totes les possibilitats que presenta i, en definitiva, puguin veure’s vivint allà.

Per aconseguir vendre el teu pis a Sabadell, encara que estiguis de vacances, no oblidis estar pendent del teu mòbil, perquè a vegades les oportunitats de venta depenen de la rapidesa amb la que estiguis disponible per atendre els possibles compradors.

Petits detalls que marquen la diferència per vendre el teu pis a Sabadell

Ofereix la màxima flexibilitat en els horaris de visita, per que aprofitar el temps i així el puguin visitar més persones.

Destaca totes aquelles avantatges que te el teu pis relacionades amb l’estiu, per fer-ho més atractiu. Destaca aspectes rellevants, que puguin ser interessants com per exemple si disposes d’un o més aparells d’aire condicionat, si la teva comunitat té piscina, terrassa, balcó, està a prop de la platja, etc.

Estigues obert a escoltar tot tipus d’ofertes i no et marquis un preu estàtic, a vegades em de cedir una mica si ens compensen altres factors. En tot cas, també pots plantejar-te la possibilitat de llogar el teu pis si creus que li pots treure més rendiment. El més important és estar obert a totes les opcions, per valorar de forma intel·ligent si hi ha alguna opció que pugui ser més interessant que una altra.

Durant l’estiu es una molt bona època per llogar el pis, perquè al setembre comença el curs i hi ha molts estudiants que volen independitzar-se trobar un pis per compartir, nous inicis, etc.

Aporta valor al teu immoble i aconseguiràs vendre el teu pis de Sabadell aquest estiu.

Leave A Comment