¿Com pots vendre la teva casa petita a Sabadell?

Si hi ha una cosa en la que es fixen els possibles compradors es en les possibilitats que presenta l’espai del nou immoble, a més a més de posar atenció a la ubicació, la orientació del pis, si es una finca amb ascensor, etc.

Però l’espai serà un element essencial en la seva decisió de compra i, per tant, en el procés per vendre la teva casa a Sabadell.

Això vol dir que si la teva casa és petita no hi podràs vendre la teva casa a Sabadell fàcilment?

No has d’estar gens preocupat, perquè com experts en la compra, venta i lloguer d’immobles, podem assegurar-te que el més important no és l’espai del que disposes sinó la creativitat i les bones pràctiques que pots realitzar, perquè l’espai sigui diàfan, aprofitis al màxim els metres quadrats útils i apostis per una decoració adient. Aquesta serà la millor fórmula per aconseguir un pis espaiós i ben aprofitat, que enamori als possibles compradors quan el vegin i vulguin quedar-s’hi a viure.

Com guanyar espai per vendre el teu pis a Sabadell?

Si la teva casa té escales, perquè tens dos pisos, aprofita l’espai de sota de les escales per convertir-los en espais d’emmagatzematge instal·lant caixes o calaixos o bé armaris a mida, depenent de les possibilitats de cada cas.

Cada petit espai pot convertir-se en una nova oportunitat per decorar i oferir noves possibilitats per guardar objectes, sens perdre metres quadrats útils i aprofitables.

Instal·la altells per aprofitar l’espai que hi ha sobre de les portes o dels armaris, per emmagatzemar objectes o fer-lo servei com un prestatge decoratiu.

Les cantonades son les reines dels espais petits, ja que son perfectes per aprofitar cada metre quadrat, aportant personalitat i aconseguint solucions a mida per guardar tot allò que necessitis, sobre tot en espais com la cuina o el lavabo.

Instal·la portes corredisses, perquè no hagis de gastar espai quan obres o tanques i puguis tenir sistemes que et permeten aprofitar millor l’espai.

Opta per la decoració vertical enlloc d’horitzontal per guanyar espai i aconseguiràs una decoració minimalista molt interessant i diferent, que cridarà l’atenció de qui ho vegi. A vegades els tocs diferents son els que més es recorden i els que més captiven, en el moment de vendre la teva casa a Sabadell.

Opta per tons neutres i estampats llisos, per crear sensació d’harmonia, amplitud i lluminositat. Pel que fa referencia a les cortines és millor optar per opcions que arribin fins el terra o estors, perquè es el que dona verticalitat, alçada i amplitud a l’espai, aconseguint un espai que flueix i que té tot el que necessita.

Si vols vendre la teva casa a Sabadell, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres per poder ajudar-te en tot el que necessitis.

Leave A Comment