Cinc frases que no has de dir si vols vendre el teu immoble a Sabadell

Com especialistes en la comprar i vendre immoble a Sabadell, volem donar-te uns consells pràctics en el moment de redactar l’anunci del teu habitatge, perquè evitis cometre errors posant frases com aquestes:

  1. “A mi el pis em va costar…”, el preu que tu has pagat per l’immoble es probable que no sigui el mateix que el preu que poses per vendre’l actualment. Ens hem de regir a les regles que marca el mercat immobiliari a cada moment, que en alguns casos et farà perdre diners i en un altre moment et farà obtenir un clar benefici. En qualsevol cas és millor no tenir com a referència aquest preu.
  2. “Poso un preu més alt del que toca, perquè així ja tinc marge per baixar-ho”. El preu ha d’ajustar-se a les condicions i particularitats reals de l’immoble i hem de tenir marge i flexibilitat, sempre que veiem que és viable i partim d’opcions coherents amb els moments actuals que vivim. Si no fem això, molts dels possibles compradors ni tan sols mostraran interès en el teu habitatge.
  3. “Tinc moltes més persones interessades en aquest immoble” Actualment hi ha moltes persones comprant i venent pisos, així que no servirà de gaire dir aquesta frase, perquè el comprador ja saps als riscos que s’exposa si espera o no a comprar. D’altra banda, aquest tipus de frase no s’aconsella per vendre el teu immoble a Sabadell, perquè sembla que vulguis pressionar al comprador perquè digui que sí, inclús podria pensar que és mentida que hi hagin més persones esperant.
  4. “El podria deixar una mica més barat” Es important ser flexible amb el preu, però d’una forma professional, es a dir, fent propostes formals i valorant tot el que hi ha sobre la taula per decidir fins a on podem arribar. Hem de fer una clara diferència entre negociar i regatejar.
  5. “Pis amb encant”, aquest tipus de frases son molt ambigües i els compradors acostumen a desconfiar, perquè és un terme molt generalista que no diu res. Es millor oferir una informació transparent i molt clara i directa, com per exemple “casa molt lluminosa”, “casa adossada amb pàrquing”, “pis petit i acollidor a prop del centre de la ciutat”,.. El més important és que el que doni informació rellevant pel comprador.

Vendre el teu immoble a Sabadell és més fàcil amb Fincamps

Aquestes son cinc dels errors que més es fan quan el client vol vendre un immoble a Sabadell, per això sempre diem que confieu en serveis especialitzats com els que donem a Fincamps, per poder llogar, comprar o vendre un immoble  a Sabadell de forma professional amb totes les garanties, evitant aquest tipus de coses.

Leave A Comment