¡Mostra la millor cara de la teva casa!

Si vols vendre al teu pis a Sabadell necessites posar en pràctica petits canvis en la seva imatge, ja que no et servirà posar-la a la venda i prou.

La estètica ho es pràcticament tot, ja que és la carta de presentació per als visitants, els quals perceben cada detall que veuen. Per això és important cada detall, des de els colors que esculls, fins a la distribució de l’espai, l’ olor, l’entrada de llum natural, la neteja, els materials, la ventilació, la decoració…

¿Què has de tenir en compte?

Abans de fer les fotos i publicar l’anunci, dedica-hi el temps que calgui a netejar, endreçar i tenir cura de tots els detalls necessaris perquè quan vegis la teva casa en perspectiva et sembli atractiva i convidi a quedar-s’hi. Per vendre el teu pis a Sabadell necessitaràs retirar els objectes personals, netejar a fons cada estància, ventilar diàriament, remodelar tot allò que estigui vell o trencat, apostar per colors neutres, crear espais diàfans i amplis, redistribuir l’espai per donar més valor afegit als metres quadrats disponibles, decorar-lo amb gust… Que no hi hagin objectes personals no vol dir que l’espai hagi de ser fred i distant. El format ideal es aconseguir un ambient càlid i confortable, en el que tothom s’hi pugui sentir còmode i convidi a quedar-se allà a viure. Pots aconseguir-ho amb plantes, llum càlida, catifes, cortines, fusta…

L’ordre també és molt important perquè ajuda a fer-se la idea del les dimensions de l’espai real de cada estància i, en conseqüència, es més fàcil que la persona s’imagini vivint allà.

Escull fer les visites de dia, sempre que sigui possible, perquè serà la manera més beneficiosa per mostrar totes les virtuts de l’immoble i tot tindrà millor qualitat d’imatge. Si fas les visites de nit, tot es veurà més fosc i la teva casa no podrà lluir els seus punts forts en el seu màxim esplendor.

Quan et disposis a fer les fotografies no et quedis curt i fes totes les fotos que calgui destacant, sobre tot, els punts forts que fan que el teu pis sigui especial, ja sigui un gran menjador, una cuida recent reformada, un balcó bonic, una orientació molt assolellada, una habitació suite de matrimoni, la plaça de pàrquing, zones verdes al costat de l’immoble, etc.

Si sumes les fotografies amb vídeos, per mostrar un tour virtual del pis, a més a més de la informació escrita, detallant tot el que sigui rellevant de l’habitatge, vendre el teu pis a Sabadell serà mol més fàcil.

Tot i així si ho fas de forma particular sempre serà molt més difícil que si decideixes apostar por contractar els serveis de una immobiliària especialitzada.

¡Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a vendre el teu pis a Sabadell d’una forma ràpida i segura!

Leave A Comment